Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Objemy A Povrchy Telies / Objemy A Povrchy Hranatych A Rotacnych Telies Ppt Stiahnut / Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa.

Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j. Objem a povrch kvádra a kocky. Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame:

Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa. Ppt Objemy A Povrchy Telies Powerpoint Presentation Free Download Id 4769359
Zdroj thumbs.slideserve.com
Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com! Objem telesa t je súčtom objemov telies t1 a t2. Objem a povrch kvádra a kocky. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Objemy a povrchy telies ii. Každá otázka je po správnom vyriešení zvlášť percentuálne ohodnotená. Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j. Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa.

Objem a povrch kvádra a kocky.

Každá otázka je po správnom vyriešení zvlášť percentuálne ohodnotená. Vypočítajte povrch a objem kocky, ak a = 6 cm. Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com! 1.) rotačný valec má výšku v = 2,5 dm a priemer podstavy d je 12 cm. Objemy a povrchy telies ii. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Objem telesa t je súčtom objemov telies t1 a t2. Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame: Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. Objem a povrch kvádra a kocky. Tabuľka „povrchy a objemy telies" je pomôcka určená pre žiakov 6.

Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. 1.) rotačný valec má výšku v = 2,5 dm a priemer podstavy d je 12 cm. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. Online kalkulačky vykonávajú výpočet objemu a povrchu telies. Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com!

Objem a povrch kvádra a kocky. Objemy A Povrchy Hranatych A Rotacnych Telies Ppt Stahnout
Zdroj slideplayer.cz
Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame: Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com! Vypočítajte povrch a objem kocky, ak a = 6 cm. Povrch týchto telies budeme označovať písmenom s, objem písmenom v, obsah podstavy písmenom sp a obsah plášťa písmenom q, spl. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Objem a povrch kvádra a kocky. Online kalkulačky vykonávajú výpočet objemu a povrchu telies. Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa.

Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j.

Objem telesa t je súčtom objemov telies t1 a t2. 1.) rotačný valec má výšku v = 2,5 dm a priemer podstavy d je 12 cm. Objem a povrch kvádra a kocky. Povrch týchto telies budeme označovať písmenom s, objem písmenom v, obsah podstavy písmenom sp a obsah plášťa písmenom q, spl. Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. Vypočítajte povrch a objem kocky, ak a = 6 cm. Tabuľka „povrchy a objemy telies" je pomôcka určená pre žiakov 6. Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com! Objemy a povrchy telies ii. Každá otázka je po správnom vyriešení zvlášť percentuálne ohodnotená. Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa.

Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j. 1.) rotačný valec má výšku v = 2,5 dm a priemer podstavy d je 12 cm. Online kalkulačky vykonávajú výpočet objemu a povrchu telies. Tabuľka „povrchy a objemy telies" je pomôcka určená pre žiakov 6. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis.

Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. 5 Objemy A Povrchy Telies
Zdroj www.yumpu.com
Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. Objem telesa t je súčtom objemov telies t1 a t2. Povrch týchto telies budeme označovať písmenom s, objem písmenom v, obsah podstavy písmenom sp a obsah plášťa písmenom q, spl. Tabuľka „povrchy a objemy telies" je pomôcka určená pre žiakov 6. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame:

Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com!

Objem kolmého hranola je súčinom obsahu podstavy a výšky, t.j. Tabuľka „povrchy a objemy telies" je pomôcka určená pre žiakov 6. Objem a povrch kvádra a kocky. Vypočítajte povrch a objem kocky, ak a = 6 cm. Objem telesa t je súčtom objemov telies t1 a t2. (kocka, kváder, valec, ihlan, kužeľ, guľa). Online kalkulačky vykonávajú výpočet objemu a povrchu telies. Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame: Objem aj povrch kocky, hranola, kvádra, valca, gule, zrezaného ihlana či kužeľa nájdeš na priklady.com! Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa. Objemy a povrchy telies ii. Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis.

Objemy A Povrchy Telies / Objemy A Povrchy Hranatych A Rotacnych Telies Ppt Stiahnut / Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa.. Prepočítaj si príklady na objem a povrch telies. Ak ranu kocky označíme a potom objem a povrch kocky vypočítame: Na stránkach sú uvedené dôležité vzorce, nákresy a stručný zrozumiteľný popis. Online kalkulačky vykonávajú výpočet objemu a povrchu telies. Objem a povrch kvádra a kocky.

Post a Comment for "Objemy A Povrchy Telies / Objemy A Povrchy Hranatych A Rotacnych Telies Ppt Stiahnut / Medzi základné priestorové útvary (telesá) patria kocka, kváder, valec, kužeľ, ihlan so štvorcovou alebo obdĺžnikovou podstavou, guľa."