Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Den Vody Aktivity Pre Deti - Sopsr Svetovy Den Vody 2018 Priroda Pre Vodu - Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.

Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné.

Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. 22 Marec Svetovy Den Vody
Zdroj www.starytekov.sk
Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.

Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Zakladna Skola S Materskou Skolou Dlha Nad Oravou
Zdroj zsdlha.sk
Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné.

Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode.

Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Oficialne Stranky Obce Vidina Aktivity Pre Deti Ucime Sa Z Domu
Zdroj www.vidina.sk
Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode.

Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.

Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v.

Den Vody Aktivity Pre Deti - Sopsr Svetovy Den Vody 2018 Priroda Pre Vodu - Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva.. Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva. Žiaci aj spolu s pani učiteľkami sa tematicky obliekli do modrej na znak úcty k vode. Vážení rodičia, pozývame vás na konzultačné rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v triedach žiakov v. Žiaci si pripomenuli význam vody pre nás ako aj pre prírodu a pochopili príčiny klimatickej zmeny a jej dopady na životné.

Post a Comment for "Den Vody Aktivity Pre Deti - Sopsr Svetovy Den Vody 2018 Priroda Pre Vodu - Ku dňu vody sa našej škole konali prednášky a aktivity pre našich žiakov, ktoré viedli lektori z liptovských vodární a múzea ochrany prírody a jaskyniarstva."